totaltkaos.blogg.se

Mitt kaosartade liv. Beskrivningar av mitt liv, det yttre, men mest det inre. Psykisk ohälsa, hopp om tillfrisknande, arbete, familjeliv, Ptja, allt.

Grömslajmig ångestklump

Publicerad 2016-03-29 19:23:32 i

Är inne i en period med sinnessjukt mycket ångest just nu, dygnet runt, konstant. 

Det blev kaos på jobbet förra veckan (personalbrist, påskfirande, vikariebrist och såvidare), sen dess har jag vart tvungen att ta extra lugnande minst en gång om dagen.

 Bortsett från idag, när jag var tvungen att ta dubbel dos direkt på morgonen för att över huvud taget vara kapabel att ge mig iväg hemifrån. 

Fick även ta dubbel dos när jag kom hem, för det kändes som att den grönslajmiga ångestklumpen inte bara fyllde upp min strupe, utan även bröstkorgen, så till den grad att revbenen hotas med att brytas utåt. Det värsta är att trots dubbel dos lugnande, så har jag såpass hög ångest att min vardag blir påverkad. 

Måste se till att boka in en tid med min psykläkare, för jag är i stort behov av starkare grejer än alimemazin (theralen, fast kapslar) att kunna använda mig av vid behov. Så det vore ju tiptop om jag kunde fortsätta köra på alimemazin tre gånger om dagen och sen något annat när alimemazinet inte ger tillräcklig effekt. Typ nu. 

Jag veeeet, jag har för mycket bollar i luften, men jag är bara timvikarie, tackar jag nej till för många pass så får jag inte vara kvar (därför sparar jag nejsägandet tills det kommer eventuella sjukdomar, eller resor till BUP med sonen och så vidare), mini hämtar sällan sig själv från förskolan och jag behöver faktiskt sysselsätta henne med något när vi kommer hem, och det är inte så att vi gör jätteavancerade saker, hon är 4. Men det kräver ändå att jag är närvarande ibland. Är maken hemma så sköter han typ allt, även fast han också går på knäna och riskerar utmattning. 

Fuck, livet suger stenhårt just nu. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela