totaltkaos.blogg.se

Mitt kaosartade liv. Beskrivningar av mitt liv, det yttre, men mest det inre. Psykisk ohälsa, hopp om tillfrisknande, arbete, familjeliv, Ptja, allt.

Mardrömmar

Publicerad 2016-06-27 01:12:02 i

Seriöst, jag blir galen. Jag hinner knappt somna innan jag vaknar av att jag drömmer att någon stryper mig. Vaknar liksom med ett ryck, sätter mig upp och flämtar efter andan. Det har hänt TVÅ gånger inatt, redan. Två gånger. På en timme. Det är fan inte konstigt att jag är rädd för att somna. Det här håller inte. Det är för jobbigt. Jag fixar inte att inte ens kunna sova. Jag har alltid använt sömnen som ett sätt att fly ångesten. Men det går ju liksom inte om man vaknar HELA TIDEN. Och det blir ju bara oftare och oftare. 

Har en annan dröm också, som är betydligt mer svårförklarad, Men det är liksom Rädsla som kommer rusande emot mig, jag känner att den rusar mot mig, men jag ser den inte och när jag och Rädslan kolliderar med all kraft i universum så blir hela kroppen paralyserad, kall och stel och jag vaknar även här med ett ryck och flämtar efter andan. 

Härom natten drömde jag den drömmen, till exempel... Jag drömde att jag och dottern var iväg på ett lekland, och i ett av rummen så åkte liksom golvet och alla möbler och även vi runt i en virvelvind på golvet, sen helt plötsligt stängdes tyngdkraften av, dottern och jag börjar flyga upp mot taket, helt plötsligt utbrister dottern "mamma, det där spöket ser argt ut" och så rusar Rädslan (spöket) rakt emot oss och jag blir liksom paralyserad vid sammanslagningen och kan inte andas och så vaknar jag. 

Och i natt så var det förstcen man med tre armar som ströp mig, och sen blev jag anfallen av Rädslan.

NÄR ska jag få sova? Jag känner ju att kroppen behöver sömn, även om mitt psyke aldrig någonsin mer vill sova. Jag är ju sååååå trött. Men man blir ju inte pigg av att sova 10 minuter åt gången. 

Fy fan, jag vill bara slippa mardrömmarna. Just nu skulle jag göra typ vad som helst.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela