totaltkaos.blogg.se

Mitt kaosartade liv. Beskrivningar av mitt liv, det yttre, men mest det inre. Psykisk ohälsa, hopp om tillfrisknande, arbete, familjeliv, Ptja, allt.

Bye, bye, Samsung!

Publicerad 2015-12-27 20:51:32 i

... Hello iPhone <3

Fick pengar i julklapp av svärföräldrarna, och det var ju skitbra, för då hade jag genast råd att återgå till iPhone. 
Fick syrrans avlagda Samsung galaxy s4 i födelsedagspresent, efter att min typ sjätte iPhone gått sönder, och det var ju underbart, jag hade ju tänkt på att skaffa en Samsung eftersom jag tidigare haft bra erfarenheter av deras produkter, men alltså... Once you go iPhone, you can never go back. Hade den telefonen i nästan ett år, och jag behöver typ fortfarande assistans när jag ska ringa :P

Nu har jag en lätthanterlig telefon igen, och mitt inre skuttar av lycka varje gång jag ser den. Nu vill det bara till att jag hittar DET skalet. 

Du vet, det där som får folk att förstå från flera meters håll att det är min telefon, för att det bara är jag som är knas nog att ha ett sånt skal. Har sett ett skal som ser ut som en nallebjörn, och det lutar lite åt det faktiskt :P å andra sidan finns det ett skal med en tecknad katt som har ett horn i pannan och så står det "I'm a catticorn" -Det är också lite "jag". Och vem har sagt att man bara kan ha ETT skal? Mouahahaha!

Imorgon ska jag jobba, efter fyra dagars julledigt. Jag ser faktiskt lite fram emot det, för det är på mitt "gamla" ställe, och jag kommer både vara i barngrupp och i köket. Sen ska ett par vänner komma hit på middag och film/spelkväll, det ska bli suuuuper! 

Och om jag INTE ska jobba på tisdag så ska jag åka iväg och pierca fiffi, för det fick jag i julklapp av maken :) har velat göra det i flera år, men det har inte blivit av. Så: wiiiihooo!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela