totaltkaos.blogg.se

Mitt kaosartade liv. Beskrivningar av mitt liv, det yttre, men mest det inre. Psykisk ohälsa, hopp om tillfrisknande, arbete, familjeliv, Ptja, allt.

Attention whore

Publicerad 2015-02-28 21:07:40 i

Jag är en verkligt bitter kvinna idag. Bitter över att "alla andra" verkar kunna klippa alla band med sina energitjuvar, medan jag tvingas leva i stort sett sida vid sida med mina. Samexistens i all ära, men kan inte alla mina energitjuvar försvinna från min Facebook, från mina tankar, från min familj och från mitt hem?! 
Ja, jag vet "ta bort dom från Facebook, ägna inte dina tankar på dom. Tillåt dom inte att komma nära familjen och hemmet". Lätt att säga. Jag har klippt så gott det går, men har man barn så kan man inte skoningslöst klippa bort människor som barnen trots allt älskar, och som barnen eventuellt kan komma att behöva. Och så länge barnen fortfarande har en god syn på dessa människor så känns det grymt att tvinga även barnen att ta avstånd från dom.

Mina barns mormor... Till exempel... Vad jag förstått talar hon vitt och brett om mina syskons stora framgångar, när det kommer till mig brukar hon mest använda mitt namn i självömkans-meningar. Jag har varit så jobbig och elak mot henne, enda sen jag föddes så har jag inneburit oro och ångest för min stackars mamma. Ja, mamma är definitivt en av mina energitjuvar. Som jag aldrig kommer kunna klippa helt med. 

Jag känner mig bitter, gnällig och hela mitt väsen vill skrika åt hela världen att "go fuck yourself and let me die!"
Jag är lite smått självmordsbenägen just nu. Bitterhet tenderar att göra så med mig. 
Jag borde typ sova... Eller dricka en kopp te, kanske... Eller lägga in mig innan jag gör ett nytt försök? Näää, jag är nog för omotiverad till att göra något försök... Och för att göra en kopp te...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela