totaltkaos.blogg.se

Mitt kaosartade liv. Beskrivningar av mitt liv, det yttre, men mest det inre. Psykisk ohälsa, hopp om tillfrisknande, arbete, familjeliv, Ptja, allt.

mixed up feelings

Publicerad 2015-10-17 21:32:46 i

Har mått så jävla mysko de sista dagarna... vilket kan bero på att jag tagit fel dos på medicinerna hela veckan, insåg inte det förrän imorse, men iallafall. Jag har mått helt okej, men jag har haft helt sinnessjuka självskadetankar. Dom har varit snudd på tvångsmässiga. Såpass att jag vart tvungen att avleda mig själv från situationen. Har aldrig varit med om något liknande vad jag minns. Det har liksom inte varit det där "jag mår så satans dåligt och jag måste självskada för att behålla förståndet", utan bara "jag måste banka näven i den här väggen tills den blöder" och "jag måste stänga dörren medan foten är kvar på tröskeln" alltså HELT SJUKA grejer som jag sen inte kan släppa. Men som sagt, misstänker att det beror på att jag har råkat ta fel dos på venlafaxinet hela veckan.

Imorgon ska jag ge mig iväg på äventyr med mitt ingresslag, det är första stora uppdraget som jag är med på och det är sjukt spännande. Det ska bli så roligt! Nu måste jag snart gå och lägga mig, för jag blir upplockad tidigt imorgon.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela